Miben tudok segíteni

Arculattervezés

Mert fontos, hogy minden cég egyedi design jegyeket kapjon, hogy minden vállalatnak saját arcképe legyen, mellyel azonosulni tud. Levélpapírok, névjegykártyák, egyedi borítékok, display és ajándék ötletek a mooD segítségével.

***

Logó tervezés

Ha már a cég arculata megvan, a logó is elengedhetetlen. Sőt, nagyon sokszor annak stílus jegyeiből érkeznek az újabb és újabb arculati ötletek. Egy jó logó helyettünk beszél, minőséget és megbízhatóságot sugall cégünkről.

***

Hírlevél készítés

Érjük el ügyfeleinket az internet világában a leggyorsabb és a legspecifikusabb módon. Ajánljunk nekik egyedi akciókat, juttassuk el hozzájuk kifejezetten azokat a jól irányzott információkat, melyet csak nekik szólnak. Értékelni fogják.

***

Weboldal készítés

Honlapja már szinte kötelező, hogy minden vállalkozásnak legyen. 2016-ban elengedhetetlen már, hogy részt vegyünk az online világban. Legyen szó akár egyszerűbb bemutatkozó oldalról, vagy komolyabb portálról, a megrendelő igényeit és a jelenkor technikai feltételeit szem előtt tartva végezzük munkánkat.

***

Reszponzív honlapok készítése

Ha folytatjuk a gondolatot, akkor már nem is elég, hogy legyen egy honlapunk. Már az sem mindegy, hogy az hogyan jelenik meg különböző platformokon. A technikai követelményeket alapul véve készítjük reszponzív oldalainkat, melyek egyformán minőségi megjelenést biztosítanak asztali számítógépeken, tableteken és telefonokon is.

***

Webdesign

Sokszor találkozunk olyan megkeresésekkel is, amikor már egy meglévő oldalt kell átformálni. Igyekszünk más kolléga korábbi minőségi munkáját nem tönkretenni. Figyelünk az alapokra, s annak használatával készítünk újabb és újabb külsős megjelenést. Nem rombolunk, építünk, tovább fejlesztünk!

***

Honlapok, közösségi oldalak üzemeltetése

Nincs idő a frissítésre? Előfordul! Nincs idő, hogy minden levelet megválaszoljunk? Hogy teret nyerjünk a közösségi hálók világában? Előfordul! Ellenben nem kell, hogy így legyen. Bízza ránk cége oldalainak tartalmi frissítését, karbantartását, s ígérjük, naprakészen fogja tájékoztatni ügyfeleit.

***

Plakátok, szórólapok tervezése

Van, amikor még mindig az offline reklám a leghatásosabb. Van, aki még arra esküszik, nincs annál jobb, mint a leendő partner, a potenciális vásárló számára direkt módon átadni a neki szánt szóróanyagot. Ha már flyer, ha már plakát, ha már újság, ha már reklám, a mooD megannyi referenciával a háta mögött vállalja azok minőségi elkészítését.