Arculat tervezés

Az Arculattervezés egy semmiképpen sem elhanyagolható folyamat. Bármely cégnek, aki manapság részt vesz a gazdasági vérkeringésben, tisztában kell lennie vele, hogy megjelenni, csak és kizárólag egységesen, összeszedetten lehet.

Kezdhetjük talán a logóval, ami talán a legfontosabb. Ha pedig egy kellemesen eltalált logót alkottunk meg vállalkozásunknak, akkor már érdemes annak színeihez igazítani minden további megjelenésünket. Egyedi külsők, egyszerű, vagy épp bonyolultabb betűtípusok, egyedi színek, mind fontos szerepet kapnak cégünk külsejének kialakításában. Önnek készül, Önért csak Önért… Mivel elkészített anyagainkat Ön a saját kezébe is kaphatja. Nem célunk megtartani magunknak azokat az elemeket, melyeket Önnek készítünk. Az Ön érdeme, hogy arculata önmagát tükrözi, így az a természetes,  ha Ön szabadon használhatja kreatív gondolatainkat. Folytathatja akár velünk is, vagy folytassa kedvéhez mérten bármely más szakemberrel, a forrás adatok mind az Ön rendelkezésére állnak.

Hogy mégis miért éri meg, s mit kaphat Tőlünk?

– kapcsolattartás és folyamatos egyeztetés, hogy minden az Ön igényei szerint történjen
– egyedi, egyszerűbb, vagy épp bonyolultabb logók, irodai, nyomdai és természetesen netes használatra is.
– nyomdai előkészítés, hogy bármely terméke azonnal sokszorosításra kerülhessen.
– szabad felhasználású forrás kreatívok
– megannyi további lehetőség, mely cége arculati megjelenését fokozhatja

Miben tudunk segíteni Önnek?

– logók tervezése, kivitelezése.
– névjegyek tervezése, igény esetén nyomdai elkészítése.
– szórólapok, plakátok, kreatívok megtervezése.
– levélpapír, boríték, árajánlat forma, egységes e-mail design megálmodása és elkészítése
– facebook oldalak létrehozása. 

Hogy mégis miért fontos az egyedi arculat?

Hogy komolyan vegyenek minket. Sokkal kellemesebb, egységesebb, komolyabb benyomást kelt bárkiben, ha egy megfelelő külsővel lépünk a gazdasági élet porondjára. Egy jól megkomponált, színeiben egységes külalak potenciális ügyfelek több százát hozhatja meg számunkra, s velük együtt a várt esetleges nyereséget is. Egy érzés, egy saját hangulat, egy visszaadhatatlan pillanat, mind Ön igazolhatja, mi pedig abban segíthetünk, hogy ezek a külsőségekben is visszaköszönhessenek.