Hírlevél készítés

Valahol itt kezdődik a kommunikáció. Természetesen sokan, sokfélét mondanak. Megannyi cég gondolja máshogy. Többen úgy vélik az is tökéletesen elég, ha van arra fizikai és szellemi kapacitásunk, hogy minden telefont felvegyünk akkor, amikor hívnak minket. Sőt, szintén fontosnak gondolják, hogy minden levélre válaszoljunk, netalán közösségi oldalainkon is megfelelő kommunikációt végezzünk.

Ellenben mi van akkor, ha ennél többre vágyunk?

Sokan úgy gondolják elengedhetetlen, hogy már meglévő adatbázissal rendelkezzünk. Fontos, hogy minden partnerünk szinte minden adata meglegyen, sőt, meg tudjuk őket alkalmanként szólítani, elérni őket egy-egy jól irányzott ajánlattal.

Mára az internet világát éljük. A legújabb információk is ezen keresztül érkeznek, s valljuk be őszintén, el is várjuk, hogy kedvenc cégeink ellássanak minket valami személyre szabott akcióval, kedvezménnyel, esetleg olyan információk jussanak el hozzánk, melyek számunkra igen értékesek.

Ebben segítünk! Elérni a megfelelő módon a kedvenc partnereket!

Sőt, ennél még többen is, hiszen nem csak a szöveg, de a külső is lényeg. A mooD vállalja egyedi hírlevelek készítését, egyedi, vagy sablon képi ötletek alapján, rövid határidővel. Vállaljuk továbbá hírlevelek szöveges előkészítését, azok megírását, figyelembe véve a vevő és a várható célközönség igényeit is.