Honlap, közösségi oldal üzemeltetés

A honlap üzemeltetés mi úgy tartjuk, talán a legalázatosabb feladat. Alázatos, mert a más munkáját megtisztelve, azt tovább folytatva próbáljuk meg a vevő kívánalmait figyelembe venni, s annak alapján haladni a megkezdett úton.

Sok hasonszőrű cég elsődleges célja, hogy új honlapot, új szolgáltatást, a saját maga szolgáltatását erőszakolja rá a vásárlóra. Nyilván már Ön is találkozott már olyan kéretlen hírlevéllel, melyben azt állították Önnek nagyszerű weboldala van,

DE…

DE sajnos nem jók a színek, vagy épp nem megfelelő a tartalom, vagy elavult a felépítése, vagy egyszerűen csak Önnek másra van szüksége… Bizonyosan találkozott ilyen levéllel. Mi is! A mai napig ebbe futunk bele újra és újra, pedig azt mondjuk, ez nem feltétlenül egészséges dolog.

Mi azok közé a cégek közé tartozunk, akik építeni szeretnénk, s nem rombolni.

Építeni lehet úgy is, hogy egy már meglévő, minőségi alapra folytatjuk az építkezést. Nem gondoljuk, hogy mindig mindent az alapoktól kellene kezdeni, hiszen miért is feltételezzük azt, hogy aki az előző oldalunkat készítette, az nem értett hozzá.

A MOOD építkezni szeretne, méghozzá az Ön segítségével.

Ha úgy gondolja oldala megfelelően működik, hogy az rendben van úgy, ahogy, ellenben tartalmilag szeretne naprakész lenni, ebben is nagyon szívesen segítünk. Ha Önnek nincs ideje, mi szakítunk rá időt. Folyamatos egyeztetések mellett naprakésszé varázsoljuk, és ami ennél is fontosabb, tovább gondozzuk weboldalát, hogy azon mindig a legújabb hírek és információk köszönthessék látogatóit.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat meglévő oldala tartalmi karbantartására is!

**

Közösségi oldalak üzemeltetése

Facebook, Twitter, Iwiw, és még sorolhatnánk a megannyi közösségi oldalt, ahol szinte napjainkat éljük, illetőleg élhetjük. Van, aki több időt szán rá, van aki szinte hetente, vagy akár csak havonta lép fel ezekre az oldalakra.

Az ajtó mindenki számára nyitott, és a különböző cégek ezt ismerték fel igen gyorsan. Mára már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás mondjuk Facebook oldal nélkül létezzen. Hogy miért is fontos? Mit akarunk az élettől, ha már napjaink beszédjébe is beleintegrálódtak olyan szavak, mint, hogy “lájkolom”, “addolom” stb.

2016-ban az internet világát éljük,

s nem mehetünk el emellett csukott szemekkel. Jelen lenni az interneten csak egy dolog, de közösséget építeni, potenciális ügyfeleket elérni és megszólítani az már sokkal fontosabb. Feltéve, ha tudunk elég időt szakítani rá, s valóban szeretnénk ügyfeleket, ügyfélcsoportokat szerezni.

Mi ráérünk, s ebben tudunk segíteni.

A Mood vállalja akár közösségi oldalak létrehozását, vagy már meglévő oldalak üzemeltetését, folyamatos tartalmi frissítését.

Ha Önnek nincs rá külön ideje, illetőleg alkalmazottja, szívesen fogadjuk ajánlatkérését, megkeresését. Garantáljuk az elégedettséget, hiszen az Ön igényeinek megfelelően, az Ön közreműködésével vezetjük saját közösségi oldalát. Barátok gyűjtése, hírek feltöltése, képek prezentálása, apróbb hirdetések kivitelezése, és még ennél sokkal több, mind az Ön kényelmére, és természetesen sikerére.

Like?