Weboldal készítés

Sokan, sokfélét mondanak. Állítanak megannyi változatát annak a témakörnek, hogy miért is jó, ha egy vállalkozás rendelkezik saját, önálló weboldallal. Hogy komolyan vesznek? Hogy voltaképpen egy saját reklámozási felületet adunk önmagunknak? Hogy ennek minőségével azonosítják cégünk tevékenységét? Ez mind igaz lehet, s a legjobb, ha ezek tudatában, ennek rendeljük alá magunkat.

Cégünknek megannyi partnerrel volt már szerencséje együtt dolgozni az elmúlt évek folyamán. Mindenki más volt, mindenki elképzelése eltért a másikétól, ám egy dologban mind megegyeztek. Honlapra igenis szükség van. Kell egy weboldal, mely bemutatja vállalkozásunkat, mely hírt ad rólunk, mely képet formál személyünkről. Az internet hatalmas világában ez már elengedhetetlen.

Miért ajánljuk magunkat?
Önnek fontos a gyors és precíz kivitelezés?

Legyen szó akár bonyolultabb, portál jellegű oldalakról, vagy épp egyszerűbb bemutatkozó honlapról, mi megpróbáljuk a helyes és gyümölcsöző utat megtalálni megbízóink számára. Nem feltétlen kell annyira bonyolultnak lennie mindennek, ahogy azt elképzeljük. Az egyszerűség, a jól átláthatóság, az informatív külső, valamint a jó tervezés mind előnyére válhat vállalkozásunknak.

Hogy mégis hogyan építünk mi weboldalt?

A válasz nagyon egyszerű: a megrendelőt bevonva, az ő igényei szerint, figyelemmel kísérve a jelen kor követelményeit.

Fontos számunkra, hogy ne csak beszéljünk róla, tegyünk is a közös munkáért, a kapcsolattartásért. Számunkra elsődleges, hogy a kedves megrendelőt bevonjuk a munkafolyamatba. Egyeztetjük elképzeléseinket, papírra vetjük ötleteinket, megírjuk, lerajzoljuk, átvesszük, vágjuk, daraboljuk igényeinket, s fraktáljainkból összeépítjük a megfelelő külalakot. A külalak után pedig a tartalom következhet, melyben végig, egymás kezét fogva haladhatunk.

Így dolgozunk mi. Önökért, kedves megrendelőinkért, hogy ne csak mi, de közös munkánkból Önök is profitálhassanak. Erkölcsileg és természetesen anyagilag is.

Néhány érv, amiért érdemes:

– több éves tapasztalattal rendelkezünk honlap készítés és grafikai kivitelezés terén
– nálunk az ügyfél mindenképpen az első, kinek igényeit maximálisan figyelembe vesszük a készítésnél
– garanciát vállalunk termékeinkre. azokat gondozzuk, nyomon követjük, s ha kell, természetesen javítjuk
– ár, minőség arányban a Mood megpróbál folyamatosan az élen haladni
– kedvező árakkal, akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat