Rólunk

A Mood, mint fogalom, s mint stílus már több, mint 7 éve van jelen a hazai design, web, shoot világában. Egy olyan különleges érzést kíván megfogalmazni, melynek alapja a harmónia, a beszédesség, természetesen a modern kor követelményeinek megfelelően.

Legyen szó akár szórólapokról, plakátokról, névjegyek, vagy épp logók tervezéséről, a Mood legfontosabb ismérve, hogy megrendelőit már a kezdetektől fogva bevonja az alkotás folyamatába. Az állandó tájékoztatás, a partnergondozás, az igényfelmérés segít abban, hogy mindkét fél számára elfogadható, vállalható, minőségi kész munka születhessen. Hisszük, hogy csak így lehet maradandót alkotni, mely akár az utókor számára is példaként szolgálhat.

A Mood továbbá szívesen vállalja weboldalak, egyszerűbb html üzleti oldalak megtervezését, kivitelezését, továbbá már meglévő oldalak folyamatos gondozását, tartalmi frissítését. Tisztában vagyunk vele és számtalanszor találkoztunk már mi is azzal a problémával, hogy egy vállalkozásnak sajnos már nem jut elegendő ideje weboldalának frissítésére. Az elavult, nem update tartalom viszont nem, hogy segít, sokkal inkább rombolja cégünk megítélését. Nincs lehangolóbb dolog, mint egy elhanyagolt, rosszul vezetett üzleti oldal, vagy épp egy magára hagyott közösségi site. A Mood biztos segítséget, és segítő kezet nyújt a Social Media világában is, ahol szeretettel és nagy odafigyeléssel üzemelteti akár az Ön oldalát is. Bízza ránk oldala frissítését. Ön csak irányt mutat, vagy ellát minket pár fontosabb információval, mi pedig ígérjük, oldalára már nem kell több fölös időt szentelnie.

Hogy mit kínálunk még? Szinte mindent, mely az online világhoz kapcsolódhat. Nem jönnek a gondolatok, nem tudja megfogalmazni legújabb termékének bemutatását? Engedje, hogy a PR tartalmat, vagy épp blogja legújabb bejegyzéseit a Mood írja meg Ön helyett. Termékfotózásban gondolkodik? Esetleg nagy esemény előtt áll, és egy megfizethető, ugyanakkor minőségi fotósorozattal állítana emléket élete történéseinek? Válassza a Mood “Shoot” szolgáltatását, hogy mi képekben adhassuk vissza Önnek a meghitt pillanatokat.

Köszönjük, ha megtisztel minket bizalmával…