Tárhely

Válasszon minden igényt kielégítő tárhely csomag kínálatunkból! Nálunk megtalál mindent amire szüksége lehet, a kicsi és olcsótól, az óriási, all inclusive, de megfizethető árú csomagokig. Ajándék Domain, hirdetési kuponok, extra szolgáltatások és kedvezmények szinte minden csomagban!Mi alapján válasszunk tárhelyet?

Amikor az ember rászánja magát, hogy pénzt és energiát fektessen egy vásárlásba az első dolog mindig az, hogy mit, hol és mennyiért tud megvásárolni. De ezeken felül a minőség is nagyon fontos tényező! Fontos, hogy a megvásárolni kívánt termék kielégítse minden igényét a fogyasztónak, hozza a kívánt elvárásokat! A mooD-nál fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat, legyen az tárhely, domain vagy weblapkészítés!

A csomagjaink magánszemélyek és cégek valamint kis- és nagyvállalkozások számára is elérhetőek és megfelelőek. Tárhelyet érdemes az alapján választani, hogy milyen célra fogjuk használni, csak adat tárolásra, weblap működtetésre vagy mindkettőre. Fontos mérlegelni, hogy mennyi adatot kívánunk elhelyezni a tárhelyünkön így van egy kiindulópont a választás során. Akinek nincs sok tárolni kívánt adata annak elég lehet egy 1GB-os csomag is, viszont ha sok adattal rendelkezik, akkor egy nagyobb csomagot érdemes vásárolni, amiben kedvezményesen hozzájuthat a domain névhez is.